Εκτύπωση
PDF

ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΨΗΣΤΑΡΙΑ

Στον Πειραιά η νέα μας ψησταριά, η οποία ενσωματώνει όλες τις ψηστικές δυνατότητες της φορητής μας ψησταριάς. αυτή τη φορά έχει και ξυλόφουρνο από κάτω για εξοικονόμηση χώρου.

 

DSC psistaria me foyrno peiraia 0001 

Στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για να ανέβει στην ταράτσα του 7ο ορόφου κάπου στον Πειραιά.

Εκτύπωση
PDF

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΜΕ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΑΝΘΗΛΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

DSC anthili psistaria me neroxiti 01

Ακόμα μια αξιόλογη δουλειά μας, αυτή τη φορά στην Ανθήλη Φθιώτιδας, κοντά στην Λαμία.

Εκτύπωση
PDF

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΡΝΙΑ ΜΕ ΠΑΓΚΟΥΣ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ (ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟ) ΓΩΝΙΑ

  Κάπου στην Εύβοια, στην θερινή κατοικία του πελάτη μας Κώστα, σε ένα υπέροχο και μοναδικό μέρος κατασκευάσαμε αυτήν σύνθεση, στα μέτρα και τις απαιτήσεις του πελάτη μας.

DSC evia psistaria-fournos 00049

Η κυρίαρχη κατασκευή, ο παραδοσιακός φούρνος (ξυλόφουρνος), δεσπόζει στην γωνιά του πολύ μεγάλου χώρου (6χ8 μέτρα). Πολύ απαιτητικός και ενημερωμένος ο Κώστας ήθελε προσεγμένη κατασκευή. στον παραδοσιακό φούρνο, στο δάπεδο αντί για πυρόπλακα χρησιμοποιήθηκε

Εκτύπωση
PDF

ΓΡΕΒΕΝΑ: ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΩΝΙΑ

Μία ακόμα δουλειά μας με ψησταριά και παραδοσιακό φούρνο γωνία σε χωριό των Γρεβενών. Ο πελάτης μας Αντώνης μας επέλεξε αφού έκανε έρευνα αγοράς, όπως μας είπε, για ψησταριά και φούρνο παραδοσιακό. Δεινός ψήστης, αλλά και γνώστης της χρήσης του παραδοσιακού φούρνου, μας επέλεξε γιατί ήμασταν πολύ κοντά στην τεχνική κατασκευής του παραδοσιακού φούρνου δίνοντας έμφαση στην ανθεκτική κατασκευή (ο φούρνος δέχεται υψηλές θερμοκρασίες) και για την ψησταριά επιλεγήκαμε για την λειτουργικότητα της, που μόνο ο τριπλός κοχλίας μπορεί να προσφέρει σε συνδυασμό με την σκάφη ψησίματος. Η ψησταριά και ο φούρνος είναι κατασκευασμένες με Γαλλικό πυρότουβλο και τσέχικες πυρόπλακες.

DSC psistaria me fourno 18